Welkom op Naald & Draad

Dé handwerkwinkel van Schoten, waar iedereen met een grote glimlach wordt geholpen!! Bestel nu ook uw producten online!! Snelle afhandeling van uw bestelling! Niet voorradig? Niet te vinden op de website? Contacteer ons per mail : naaldendraadschoten@hotmail.com! 

WIJ GAAN VERHUIZEN MET ONZE WINKEL!!

Wij blijven in Schoten met de winkel tem 26/10/19.  Wij openen onze winkel op 15/11/19 in ons nieuwe pand te Sint-Job-In't-Goor, Kerklei 1. 

NIEUW OP ONZE WEBSHOP !!!!

Cadeaubonnen ; verschillende bedragen te verkrijgen!

Wie zijn wij?

Welkom in de webshop van Naald en draad

Naald en draad bevindt zich in het centrum van Schoten, aan het marktplein. 

Wij zijn een speciaalzaak op het gebied van handwerk, patchwork & breiwol. Tevens kan u bij ons terecht voor een groot aanbod mercerie, kantjes, lintjes, knopen, stikzijde & borduurgaren.

Wij zijn alom gekend om onze ervaring en geven graag onze persoonlijke hulp bij al u problemen op gebied van naaien, quilten en breiwerk in de winkel.

Daarnaast geven wij met zeer veel passie cursussen & workshops in een gezellige sfeer met een lekker kopje koffie of thee.

facebook : naald en draad ; instagram : naaldendraadschoten ; webshop : www.naaldendraad.eu ; blog: naaldendraadschoten.weebly.com ; telefoon : 03 353 62 59 

Lieve groetjes & tot snel,

Sonja

Mooie winkel, met vriendelijke behulpzame dame. Niets is haar te veel en alles binnen haar mogelijkheden is bestelbaar. Goede communicatie, ik ga er graag naar toe.

Carina

Ik ga er graag naartoe

Locatie

Adres

Naald & Draad, Markt 23, 2900 Schoten

Openingsuren

Dinsdag - Vrijdag

09h00 - 12h30 & 13h30 - 18h00

Zaterdag

09h00 tot 16h00

Maandag & zondag

Gesloten